FRIM - Forest Research Institute Malaysia

Woensdag Mei 31st 2006 , 11:19 am
Opgeslagen onder: Algemeen, Foto's (door: Gumbah )

Afgelopen weekend ook nog naar het Forest Research Institute Malaysia (FRIM) geweest. Daar heb je een soort Ewok bouwerk (en.wikipedia.org/wiki/Ewok voor de niet-kenners) van boomhutten en touwbruggen in de boomtoppen op ongeveer 30 meter hoogte. Toen we aankwamen bij het park bleek de Canopy walk (zoals het genoemd wordt) om 2:30PM al gesloten te zijn. Beetje jammer dus, maar we besloten toch maar gewoon de bossen in te trekken. Op de niet al te duidelijke (handgeschreven) kaartjes zagen we dat er een waterval moest zijn. Uiteindelijk hebben we die gelukkig nog wel gevonden. Hele coole omgeving, en het klimmen is …best intensief door de tropische warmte. Op weg naar de waterval (wat uiteindelijk maar een waterval-letje bleek) en verder op weg naar boven had ik de hele tijd het idee dat ik me in een scene van Tour of Duty bevond. :) Hieronder wat fotos.

Toen we aan het wachten waren op de taxi terug naar Kuala Lumpur zagen we nog een jongetje fietsen in een Osama Bin Laden trui… Ik wilde mijn camera pakken om te proberen er een foto van te maken, maar toen ik mijn camera klaar had, was hij al weg… Werd er wel aan herinnerd dat MaleisiĆ« toch echt een Islamitisch land is, en dat Kuala Lumpur misschien redelijk open minded is (de travos voor de Beachclub voelen zich in ieder geval duidelijk op geen enkele manier bedreigd oid), hoe meer je naar het platteland gaat hoe traditioneler het word. Niet dat ik direct een strenge of traditionele vorm van islam wil associeren met het dragen van een dergelijke trui, maar er wordt hier toch blijkbaar anders over zoiets gedacht dan in Europa…
RSS feed | Trackback URI

Comments »

Er is nog geen commentaar gegeven op deze post.

Je naam (Verplicht):
E-mail (Verplicht - wordt niet getoond):
URI
Je commentaar (kleiner | groter) Click op de smilie om smilies aan je commentaar toe te voegen.